У поліції Києва показали наслідки нічної ворожої атаки дронами, фото

12:19, 26 вересня 2024
Бойова робота в повітряному просторі Києва та на його підступах велася протягом 5 годин.
У поліції Києва показали наслідки нічної ворожої атаки дронами, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як писала «Судово-юридична газета», у ніч на 26 вересня російські окупанти знову атакували столицю та інші міста Україну дронами.

Київська міська військова адміністрація повідомила, що Сили протиповітряної оборони зафіксували, що загалом в напрямку столиці прямувало понад півтора десятка ворожих безпілотників. Бойова робота в повітряному просторі Києва та на його підступах велася протягом 5 годин.

У КМВА зазначили, що за даними оперативного зведення, в Печерському районі через уламки сталася розгерметизація газової труби в житловому будинку. Крім того, повідомлялося про пошкодження близько 20 автомобілів.

У поліції Києві повідомили, що правоохоронці працюють на місці падіння уламків та збирають докази чергового воєнного злочину рф.

«Внаслідок атаки двоє людей постраждали: чоловік отримав поранення, у його дитини гостра реакція на стрес», - відмітили у поліції.

 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва