З України видворили чергову пропагандистку

14:07, 15 серпня 2017
Сьогодні вночі, 15 серпня, українські силові структури видворили за межі держави чергову агітаторку, яка на великому українському фестивалі розповідала про «неонацизм».
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У ніч на 15 серпня українські силові структури видворили за межі держави чергову агітаторку, яка на великому українському фестивалі розповідала про «неонацизм». Їй також заборонили в'їзд в Україну.

Про це передає ТСН.

Повідомляється, що пропагандисткою виявилася кореспондентка Всеросійської держтелевізіонної і радіомовної компанії Тамара Нерсесьян.

У Службі безпеки України розповіли про видворення пропагандистки і подальшу заборону на її в'їзд в Україну.

Так, Тамара Нерсесьян є автором сюжетної лінії для російського каналу «Росія-24» про фестиваль в Луцьку, який називається «Бандерштат».

В опублікованому сюжеті за 7 серпня розповідається, що на музичному фестивалі поширюють ідеї Степана Бандери, звучать гімни «карателів». У сюжеті також вказується, що організаторами заходу виступають як влада України, так і пропагандисти неонацизму, а також «західні куратори».

Нагадаємо, в липні цього року СБУ видворила з України журналістку Марію Князеву. Як повідомлялося раніше, та під псевдонімом «Саушкіна» працювала на два російських телеканали: «Росія-1» і «Росія-24».

Так, зазначена особа, користуючись зв'язками з проросійськи налаштованими представниками українських ЗМІ, черпала інформацію про ситуацію в Україні, роботу вищих органів влади і силовиків. Далі ці дані використовувалися для тенденційного викладу того, що відбувається в Україні.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду