Сіра і схожа на дощовик: «Укрзалізниця» показала нову форму провідників

07:08, 31 жовтня 2017
Схвальних відгуків, втім, не було.
Сіра і схожа на дощовик: «Укрзалізниця» показала нову форму провідників
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

«Укрзалізниця» опублікувала на своєму Facebook фотографії провідників в новій уніформі залізничників. І запросила читачів до обговорення.

Серая и похожа на дождевик: «Укрзализныця» показала новую форму проводников

07:08, 31 октября 2017
 
Одобрительных отзывов, впрочем, не последовало.
Серая и похожа на дождевик: «Укрзализныця» показала новую форму проводников
 

«Укрзализныця» опубликовала на своем Facebook фотографии проводников в новой униформе железнодорожников. И пригласила читателей к обсуждению.

Результаты обсуждения, впрочем, вышли удручающими: одобрения никто не высказал. «Нам дождевики выдали, и то лучше смотрятся», «В окоп что ли собрались?», «Серая совковая мышиность», «Как у почтальона Печкина», «Позорище», - вот некоторые комментарии, опубликованные под этим сообщением.

В конце концов «Укрзализныця» поблагодарила читателей за «горячее, а местами и эмоциональное обсуждение верхней одежды сотрудников железной дороги» и признала, что это всего лишь образцы, которые будут доработаны с учетом пожеланий общественности и самих железнодорожников.

Ранее «Укрзализныця» сообщала о масштабных нововведениях - повышении средней скорости движения поездов  и введении новых сервисов в вагонах.

Результати обговорення, втім, вийшли обтяжуючими: схвалення ніхто не висловив. «Нам дощовики видали, і то краще виглядають», «В окоп зібралися?», «Сіра совкова мишачність», «Як у листоноші Пєчкіна», «Позорище», — ось деякі коментарі, опубліковані під цим повідомленням.

Зрештою «Укрзалізниця» подякувала читачам за «гаряче, а місцями і емоційне обговорення верхнього одягу співробітників залізниці» і визнала, що це всього лише зразки, які будуть доопрацьовані з урахуванням побажань громадськості та самих залізничників.

Раніше «Укрзалізниця» повідомляла про масштабні нововведення — підвищення середньої швидкості руху поїздів і запровадження нових сервісів в вагонах.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва