Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди та мережа водопостачання: розпочато розслідування обстрілу Дніпропетровщини

18:26, 23 серпня 2022
Внаслідок ворожого обстрілу постраждали дві жінки, одну з них госпіталізовано до лікарні.
Пошкоджені житлові будинки, господарські споруди та мережа водопостачання: розпочато розслідування обстрілу Дніпропетровщини
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва Нікопольської та Криворізької східної окружних прокуратур здійснюється досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни. Про це повідомляє Дніпропетровська обласна прокуратура. 

За даними слідства, в ніч на 23 серпня російські військові здійснили артилерійський обстріл з реактивних систем залпового вогню по житловому кварталу міста Марганець Нікопольського району. Внаслідок ворожого обстрілу постраждали дві жінки, одну з них госпіталізовано до лікарні. Пошкоджено житлові будинки, господарські споруди та мережу водопостачання.

Також окупанти обстріляли смт Червоногригорівку, пошкоджено приватні будинки, автомобілі містян та лінії електропередачі.

Крім того, 22 серпня під ворожим вогнем опинилося с. Мар’янське Криворізького району. Одна жінка загинула, ще двоє місцевих мешканців отримали поранення. Пошкоджено приватні будинки.

 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Татаринов
    Дмитро Татаринов
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Ірина Соломко
    Ірина Соломко
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду