У Києві жінка продавала «доросле кіно» за участю дітей

17:57, 26 серпня 2022
Прийнято рішення про вилучення у неї дітей.
У Києві жінка продавала «доросле кіно» за участю дітей
Фото: Київська міська прокуратура
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Святошинської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру 40-річній громадянці за фактом зберігання та збуту дитячої порнографії, повідомляє Київська міська прокуратура. 

Як встановлено слідством, 40-річна жінка збувала в інтернеті за грошову винагороду фото- та відеоматеріали зі сценами статевих відносин відвертого порнографічного змісту за участі дітей.

За місцем проживання підозрюваної правоохоронці провели обшук, у ході якого вилучили фото- та відеоматеріали порнографічного характеру, комп’ютерну техніку та мобільні термінали. Перевіряється інформація щодо створення жінкою порнографічного контенту із залученням її власних дітей 14 та 9 років.

Жінку затримали. Наразі слідчі дії тривають. Вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу. Також прийнято рішення про вилучення у неї дітей.

У разі доведення вини зловмисниці загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області