На Чернігівщини виявили два схрони «подарунків» від ворога

16:50, 16 вересня 2022
Після вивчення експертами придатні боєприпаси будуть передані підрозділам Сил оборони України, а непридатні до використання знищать.
На Чернігівщини виявили два схрони «подарунків» від ворога
Джерело фото: dpsu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Державна прикордонна служба України розповідає, що під час антитерористичних контрдиверсійних заходів на Чернігівщині було виявлено ще два схрони з боєприпасами, залишені загарбниками.

Як зазначається, один схрон із бойовими засобами ураження виявили у напівзруйнованій будівлі.

«У ході огляду знайдено 17 кг пластиду, дві протипіхотні міни МОН-50, 75 електродетонаторів до вибухівки», - розповідають у ДПСУ.

Окрім того, у ще одній закинутій будівлі одного із населених пунктів у схроні окупантів виявлено: «80 бронебійно-запально-трасуючих набоїв калібру 12.7 мм, 12 набоїв калібру 23 мм до ЗУ-23, а також 120 набоїв калібру 5,45 мм».

«В обох випадках поруч із виявленими боєприпасами знайдено й елементи одностроїв з символікою РФ, що також підтверджує належність небезпечних сховків загарбникам з армії країни-агресора», - зауважують у Держприкордонслужбі.

Зазначається, що після вивчення експертами придатні боєприпаси будуть передані підрозділам Сил оборони України, а непридатні до використання знищать.

Джерело фото: dpsu.gov.ua

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області