Байден пригрозив Путіну «наслідками» у випадку застосування ядерної або хімічної зброї в Україні

11:11, 17 вересня 2022
Він зазначив, що Росія матиме серйозніші наслідки, а сам Путін та його оточення стануть найбільшими ізгоями у світі.
Байден пригрозив Путіну «наслідками» у випадку застосування ядерної або хімічної зброї в Україні
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент США Джо Байден застеріг російського президента від будь-якої ескалації війни в Україні із застосуванням ядерної або хімічної зброї, інакше Росія матиме серйозніші наслідки, а сам Путін та його оточення стануть найбільшими вигнанцями у світі.  Про це він сказав у інтерв’ю CBS Evening News, передає Укрінформ.

"Не робіть цього. Не робіть. Не робіть. Це змінить гримасу війни (в Україні – ред.) на щось, чого не було з часів Другої світової", – наголосив Байден, коментуючи відповідь на можливість Росії застосувати хімічну або ядерну зброю.

Президент США не уточнив конкретних кроків, які американська сторона застосує у відповідь, однак зауважив, що "наслідки" для Росії, безумовно будуть.

"Це матиме наслідки. Вони (Путін та його режим – ред.) стануть найбільшими ізгоями у світі, ніж будь-коли. І залежно від масштабу того, що вони зроблять, буде визначена відповідь", – сказав Байден.

Раніше ми писали, що у РФ вкотре пригрозили використанням ядерної зброї. У МЗС заявили, що РФ «може використати ядерну зброю у разі, якщо під загрозу поставлено її існування». 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Бондарчук
    Володимир Бондарчук
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області
  • Ілля Марущак
    Ілля Марущак
    суддя Господарського суду Чернівецької області