Приміщення Миколаївського окружного адмінсуду зазнало пошкодження внаслідок ракетного удару

14:42, 23 вересня 2022
У суді було знищено телекомунікаційне обладнання.
Приміщення Миколаївського окружного адмінсуду зазнало пошкодження внаслідок ракетного удару
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Миколаївський окружний адміністративний суд повідомив, що внаслідок чергового ракетного удару приміщення суду зазнало пошкодження, знищено телекомунікаційне обладнання.

«Внаслідок чого в теперішній час не працює комп’ютерна програма «Діловодство спеціалізованого суду», що в свою чергу унеможливлює створення та видачу процесуальних документів у адміністративних справах.

У зв’язку з чим, видача процесуальних документів сторонам по справі ТИМЧАСОВО не здійснюється.

Про актуальний режим роботи можна дізнатися за номером телефону +380930984293. Відповіді у месенджерах Вайбер та/або Телеграм тимчасово не надаються.

Суд продовжує здійснювати прийом кореспонденції засобами поштового зв’язку (адреса суду для листування: вул. Декабристів, буд. 41/10, м. Миколаїв, 54001), а також можна подати особисто за адресою: м. Миколаїв, вул. Фалєєвська, 14 (приміщення ТУ ДСА в Миколаївській області) щоденно з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 15:00», — сказано у повідомленні суду.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що внаслідок ракетного удару по приміщенню Миколаївської обласної держадміністрації було завдано пошкоджень приміщенню Господарського суду Миколаївської області.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва