Скільки коштує винайняти квартиру на Київщині: ціни у Бучі, Ірпені, Борисполі та Броварах

23:25, 28 вересня 2022
Після початку війни оренда квартир подешевшала майже на 50%.
Скільки коштує винайняти квартиру на Київщині: ціни у Бучі, Ірпені, Борисполі та Броварах
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Оренда квартир на Київщині після початку повномасштабної війни подешевшала майже на 50%. Однак до вересня ціни повернулися до довоєнного рівня і продовжують зростати. Стало відомо, скільки коштує винайняти житло у Бучі, Ірпені, Борисполі та інших містах з розвиненою інфраструктурою. Про це повідомляє biz.today.ua.

Ірпінь – найбільше місто у Бучанському районі Київщини. Воно розташоване за 25,6 км від столиці. Ціни на оренду житла стартують від 4000 гривень. Однокімнатна квартира з меблями та ремонтом коштуватиме 5,5-8 тис. грн, двокімнатна – від 7 тис. грн.

Буча знаходиться одразу за Ірпенем, за 30 км від Києва. Оренда квартир дешевша. Мінімальна ціна – 4500 грн, але більшість пропозицій доступні за 5,5-7 тис. грн на місяць. Двокімнатна квартира коштуватиме 6,5 тис. грн.

Бровари також межують із Києвом. У місті є все для комфортного життя. За орендовану однокімнатну квартиру потрібно буде заплатити від 4000 грн, за двокімнатну – від 5500 грн. Житло зі свіжим ремонтом коштуватиме від 9000 грн.

Бориспіль розташований на більшій відстані від столиці, ніж вище зазначені міста. Там нижчі ціни на оренду житла. Однокімнатна квартира коштуватиме від 3000 грн, більшість запропонована за 5-6 тис. грн. Вартість оренди приватного будинку під Борисполем - від 10 тис. грн.

Найпопулярніші міста Київської області – Ірпінь та Буча. З них зручно добиратися до Києва як на громадському, так і особистому транспорті. При цьому можна вигідно винайняти квартиру в новобудові.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Жук
    Руслан Жук
    суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду
  • Елла Катаєва
    Елла Катаєва
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Оксана Блажівська
    Оксана Блажівська
    суддя Господарського суду міста Києва