Потрібні день-два для того, щоб відновити рівень виробництва в системі – «Укренерго»

12:18, 6 грудня 2022
Аварійні обмеження енергопостачання будуть, поки деякі енергоблоки, які сьогодні аварійно відключились під час атаки, будуть набирати потужність, сказав Кудрицький.
Потрібні день-два для того, щоб відновити рівень виробництва в системі – «Укренерго»
Зображення від pvproductions на Freepik
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький розповів, що ворожа атака 5 грудня спричинила «значні пошкодження», потрібні день-два для того, щоб відновити рівень виробництва в системі

«Атака спричинила досить значні пошкодження як для електростанцій, так і для наших підстанцій, що є частиною магістральної мережі. Аварійні обмеження енергопостачання будуть, поки деякі енергоблоки, які сьогодні аварійно відключились під час атаки, будуть набирати потужність.

Це стандартний технологічний процес, який ми спостерігали не раз після масованих атак, коли день-два потрібні для того, щоб відновити рівень виробництва в системі.

Після цього очікуємо, що ситуація стабілізується, і будемо повертатись поступово до нормального функціонування, наскільки це зараз можливо в цих умовах», - сказав голова правління НЕК «Укренерго» Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону «Єдині новини», 5 грудня.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська