Отруїли та пограбували жінку: у Києві судитимуть зловмисників, фото

14:32, 9 січня 2023
Зловмисникам загрожує до 15-ти років в’язниці з конфіскацією майна.
Отруїли та пограбували жінку: у Києві судитимуть зловмисників, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліція Києва повідомила, що слідчі завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду щодо чоловіків, які у серпні минулого року пограбували жінку. Про це йдеться у пресслужбі поліції.

Жінка розповіла, що домовилася на сайті знайомств про побачення з чоловіком. Під час спільного відпочинку в кафе їй раптово стало погано й новий знайомий разом з іще одним чоловіком посадили її до авто. Потерпіла, бачила, як зловмисники забирають у неї мобільний телефон та знімають з шиї золотий ланцюжок, а потім втратила свідомість.

«У подальшому медики діагностували в жінки гостре отруєння психотропною речовиною.

Поліцейські провели низку оперативно-розшукових заходів та протягом декількох годин встановили затримали підозрюваних осіб. Під час проведення невідкладних обшуків у помешканні одного з порушників слідчо-оперативна група виявила золотий ланцюжок потерпілої, а в автомобілі іншого — її мобільний телефон. Нападниками виявилися іноземець, 1982 року народження, та громадянин України, 1964 року народження.

За цим фактом слідчі територіального підрозділу поліції під процесуальним керівництвом Дніпровської окружної прокуратури м. Києва повідомили спільникам про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України — розбій, поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень, вчинений в умовах воєнного стану», — пишуть у поліції.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження разом з обвинувальним актом до суду для розгляду справи по суті. На час слідства фігуранти перебували під вартою. За скоєне чоловікам загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду