Київ опинився під загрозою стихійного підтоплення, — Укргідрометцентр

11:35, 28 січня 2023
Найближчими днями у Чернігівській області утримуватиметься значне затоплення заплави, що може призвести до підтоплення не тільки в цьому регіоні, а й Києва.
Київ опинився під загрозою стихійного підтоплення, — Укргідрометцентр
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Чернігівській області найближчими днями утримуватиметься значне затоплення заплави, що може призвести до чергового підтоплення не тільки в цьому регіоні, а й Києва. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними метеорологів, з 27 по 30 січня на ділянці Верхнього Дніпра в межах Чернігівської області утримуватиметься значне затоплення заплави, порушення транспортного сполучення з окремими прирічковими селами вздовж Верхнього Дніпра та затоплення житлових будинків низки сіл у Чернігівському районі Чернігівської області. Через це оголошено третій рівень небезпеки – червоний.

"27-30 січня на ділянці Десни Новгород-Сіверський - Макошине (Новгород-Сіверський, Корюківський і Чернігівський райони Чернігівської області) відбуватиметься подальше відновлення і посилення льодових явищ, можливі різкі коливання рівнів води до 0,1-0,3 м за добу та утримання і збільшення затоплення заплави та порушення транспортного сполучення з населеними пунктами вздовж Десни", — заявили в Укргідрометцентрі.

Окрім того, на притоці Десни річці Снов утримуватиметься перевищення небезпечної відмітки переливу води через автодорогу місцевого значення у Корюківському районі Чернігівської області.

 

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду