Водій, який у стані алкогольного сп’яніння збив жінку, постане перед судом

07:00, 6 березня 2023
Винуватцю аварії загрожує позбавлення волі на строк до трьох років.
Водій, який у стані алкогольного сп’яніння збив жінку, постане перед судом
Фото: kyiv.npu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві перед судом постане водій, який у стані алкогольного сп’яніння збив жінку на пішохідному переході. Порушник перевищив дозволену швидкість на дорозі, виїхав на регульований пішохідний перехід та скоїв наїзд на потерпілу, яка отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості. Про це повідомила пресслужба столичної поліції.

Зазначається, що подія трапилась у жовтні минулого року на вулиці Січових Стрільців.

 «У ході досудового розслідування ми встановили, що перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння водій авто «Мерседес» рухався по вулиці Січових Стрільців та наближався до регульованого світлофорам пішохідного переходу. Керманич напідпитку проігнорував вимоги червоного сигналу світлофору, виїхав на регульований пішохідний перехід та скоїв наїзд на жінку. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла отримала численні травми. Затриманий – раніше не судимий киянин, 1990 року народження», - повідомив начальник відділення слідчого відділу Шевченківського управління поліції Сергій Демчук.

За процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили винуватцю аварії про підозру.

«Наразі досудове розслідування завершено, обвинувальний акт разом із матеріалами кримінального провадження скерували до Шевченківського районного суду столиці для розгляду справи по суті. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років», - додав Сергій Демчук.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська