Зеленський пропонує ввести на півстоліття санкції проти Ірану

14:00, 28 травня 2023
Пропонується повністю заборонити торгівельні операції з Іраном, зупинити транзит ресурсів, польоти та перевезення на території України, запобігти виведенню капіталів резидентами Ірану.
Зеленський пропонує ввести на півстоліття санкції проти Ірану
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент України Володимир Зеленський пропонує ввести на 50 років санкції проти Ірану. Відповідний проєкт постанови Глава держави вніс до Верховної Ради України.

«Застосувати терміном на 50 років секторальні спеціальні економічні та інші обмежувальні заходи (санкції) до Ісламської республіки Іран», – йдеться у доповненні до проєкту ухвали на сайті парламенту.

У документі сказано, що пропонується повністю заборонити торгівельні операції з Іраном, зупинити транзит ресурсів, польоти та перевезення на території України, запобігти виведенню капіталів резидентами Ірану.

Також пропонується запровадити заборону на здійснення будь-яких інвестицій в ісламську республіку та передачу резидентами технологій, прав на об'єкти права інтелектуальної власності.

Раніше ми писали, що Президент України Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції проти 51 громадянина рф і 220 компаній з росії та інших країн.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду