В Києві підрядник отримав підозру у ​​заволодінні 4 млн грн під час ремонту футбольного поля для дітей

16:46, 5 липня 2023
За даними слідства, капітальний ремонт футбольного поля був повністю оплачений зі столичного бюджету на суму понад 8 млн грн, однак половина необхідних ремонтних робіт не були виконані взагалі.
В Києві підрядник отримав підозру у ​​заволодінні 4 млн грн під час ремонту футбольного поля для дітей
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В Києві повідомлено про підозру директору підрядної організації у заволодінні чужим майном, шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах, повідомляє Київська міська прокуратура. 
 
Згідно з матеріалами слідства, між керівництвом дитячо-юнацьких спортивних шкіл (ДЮСШ) та підрядною організацією був укладений договір з щодо капітального ремонту футбольного поля в Дарницькому районі міста Києва.
 
Вказані роботи були повністю оплачені зі столичного бюджету на суму понад 8 млн грн. Однак, як з’ясувалося, половина необхідних ремонтних робіт не були виконані взагалі, чим місцевому бюджету завдано збитків на суму понад 4 млн грн.
 
Раніше в межах цього кримінального провадження повідомлено про підозру директору ДЮСШ у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Вадим Коротун
    Вадим Коротун
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді