Уряд створив робочу групу для підготовки плану заходів з реалізації програми європейських реформ

20:13, 14 липня 2023
За словам очільника Уряду Дениса Шмигаля, створення робочої групи важливо для трансформації та швидкої готовності України вступити в ЄС.
Уряд створив робочу групу для підготовки плану заходів з реалізації програми європейських реформ
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль повідомив, що Уряд вже готується до фінансування бюджету на наступний рік. Активно ведеться робота з партнерами, насамперед із ЄС, країнами G7 та міжнародними фінансовими організаціями. Про це інформує Урядовий портал.

 «Європейський Союз запускає чотирирічну програму на 50 млрд євро, яка, зокрема, покликана допомогти фінансувати дефіцит бюджету. Ця програма Ukraine Facility також допоможе нам реалізовувати програму європейських реформ та змін», — зауважив очільник Уряду.

Для ефективної роботи програми Уряд під час засідання 14 липня створив Міжвідомчу робочу групу з питань підготовки відповідного плану заходів. Як наголосив Прем’єр-міністр, це важливо для трансформації та швидкої готовності України вступити в Європейський Союз.

Раніше ми писали, що Україна повинна виконати умови для запрошення до НАТО: до чого тут суддівська доброчесність та боротьба з корупцією.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Яковлєв
    Олександр Яковлєв
    суддя П'ятого апеляційного адміністративного суду