Відновлення України — Уряд затвердив порядок, який визначає критерії територій, які підлягають відбудові

07:40, 19 липня 2023
Крім того, Уряд створює механізм розроблення, реалізації та моніторингу виконання планів відновлення для громад і регіонів.
Відновлення України — Уряд затвердив порядок, який визначає критерії територій, які підлягають відбудові
Джерело фото: kmu.gov.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Кабмін затвердив порядок, який визначає критерії території відновлення. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Це територія, де велися бойові дії, яка була цілком чи частково окупованою, де зруйновані об’єкти критичної, соціальної інфраструктури та житло, де є значне переміщення населення», — зазначив Прем’єр-міністр.

Крім того, Уряд створює механізм розроблення, реалізації та моніторингу виконання планів відновлення для громад і регіонів. Як підкреслив Денис Шмигаль, у цих планах обов’язково слід прописати завдання та заходи, потребу в коштах і можливі джерела фінансування, індикатори виконання завдань, перелік конкретних проектів.

«Даємо на місця чіткий алгоритм дій і розраховуємо на оперативну й ефективну роботу місцевої влади. Від синергії зусиль на всіх рівнях управління залежить швидкість відбудови. Тобто, якість життя мільйонів людей та перспективи повернення додому українців із закордону», — наголосив Глава Уряду.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва