На Київщині встановили теплогенеруюче обладнання котельні з мільйонними збитками

07:49, 15 грудня 2023
Замовник та підрядник завдали понад 3 млн грн збитків бюджету під час встановлення теплогенеруючого обладнання котельні.
На Київщині встановили теплогенеруюче обладнання котельні з мільйонними збитками
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Київщині повідомили про підозру директору комунального підприємства та підряднику у розтраті чужого майна і службовому підробленні. Підряднику також інкриміновано легалізацію майна, одержаного злочинним шляхом.

Як повідомила Київська обласна прокуратура, директор комунального підприємства у змові з підрядником, за результатами робіт з модернізації обладнання  багатопаливної котельні у місті Біла Церква, внесли до звітної документації недостовірні відомості.

«Вони завищили обсяги та вартість робіт, встановивши обладнання, яке не відповідає умовам договору підряду, є менш потужним та нижчим по вартості.

На підставі звітних документів, на рахунок підрядника перераховано бюджетні кошти. За них він придбав майно для очолюваного товариства», - сказано у повідомленні.

У прокуратурі додали, що експертизи встановили, що діями підозрюваних місцевому бюджету завдано понад 3 млн грн збитків. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва