У Повітряних силах прокоментували заяви рф про «збиті літаки F-16»: Завершать рік двома ескадрильями

14:20, 25 грудня 2023
Насправді, дійсно, їхні повідомлення тішать: за день по 5 українських літаків знищуються у зведеннях їхнього Генерального штабу, сказав речник Повітряних сил Юрій Ігнат.
У Повітряних силах прокоментували заяви рф про «збиті літаки F-16»: Завершать рік двома ескадрильями
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російська пропаганда поширила фейки про нібито «збиття літаків-винищувачів F-16» в Україні. Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону з іронією прокоментував такі заяви.

«Вони завершать «этот тяжелый год», мабуть, щонайменше двома ескадрильями… Насправді, дійсно, їхні повідомлення тішать: за день по 5 українських літаків знищуються у зведеннях їхнього Генерального штабу. І про F-16 вже взагалі меми ходять, що вони вже навіть їх знайшли в Україні. Я щодня отримую такі запитання від колег: «Ну, скажіть хоч офрекордз, є вже ж? Люди ж хочуть вірити в те, що вони (винищувачі F-16) в Україні. Ну, ворог повірив і ворог їх «знищує», - сказав Ігнат.

За його словами, партнери заявили про готовність передати американські літаки, а Україна готується їх прийняти. Йде підготовка не лише льотчиків, а й інженерів та інфраструктури.

Раніше ми писали, що винищувачі F-16 зможуть суттєво вплинути на хід війни. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України