Розвідка назвала головні цілі окупантів на 2024 рік

22:27, 31 грудня 2023
У ГУР повідомили, що у 2024 році рф посилить репресивну внутрішню політику.
Розвідка назвала головні цілі окупантів на 2024 рік
Фото: ГУР
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Окупанти вважають, що довга війна в Україні може призвести до дестабілізації всередині самої рф, тож, схоже, у 2024 році держава-агресор посилить репресивну внутрішню політику. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"Утвердження прозахідного вектора розвитку України та збереження виходу нашої держави до Чорного моря оцінюється москвою як загроза, що в майбутньому може призвести до "намного больших проблем", - додали в ГУР.

Тотальну огиду і зневагу до росії в українському суспільстві окупанти характеризують як особливу небезпеку. Зокрема, в країні-агресорці вважають критичним для себе перехід російськомовних громадян України на рідну мову.

Розвідка наголосила, що суспільний консенсус, який виник в Україні внаслідок повномасштабного російського вторгнення, є "джерелом глибокої фрустрації вождів у Кремлі".

"Аби знову "привабити" колишніх прихильників росії серед українців, московські "стратеги" наголошують на необхідності представити "образ будущего для украинцев при разных сценариях "сво". Що саме мають на увазі в Кремлі - не уточнюють, але наголошують, що вирішити проблему всередині України на користь росії можна тільки "кардинальной сменой элит и силовыми чисткам", - повідомила розвідка.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Руслан Стефанчук
    Руслан Стефанчук
    Голова Верховної Ради України
  • Ольга Кисильова
    Ольга Кисильова
    суддя Херсонського окружного адміністративного суду
  • Людмила Поліщук
    Людмила Поліщук
    суддя Чернігівського окружного адміністративного суду
  • Сергій Медвецький
    Сергій Медвецький
    голова Вінницького апеляційного суду