Окупанти завезли в Маріуполь 50 тисяч мігрантів з Центральної Азії, — ЦНС

07:00, 18 січня 2024
Повідомляється, що нині в тимчасово окупованому місті проживає принаймні вдвічі менше людей, ніж до повномасштабного вторгнення.
Окупанти завезли в Маріуполь 50 тисяч мігрантів з Центральної Азії, — ЦНС
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російські загарбники звезли в тимчасово окупований Маріуполь щонайменше 50 тисяч заробітчан з депресивних регіонів рф та країн Центральної Азії. Про це повідомляє представник Центру національного спротиву ССО на пресконференції, передає "Українська правда".

"За нашими даними, в тимчасово окупованому Маріуполі вже знаходиться близько 50 тисяч росіян та представників країн Центральної Азії", - йдеться в повідомленні.

Нині в тимчасово окупованому місті проживає принаймні вдвічі менше людей, ніж до повномасштабного вторгнення. Окупаційна "влада" хоче залучити заробітчан із депресивних регіонів рф та країн Центральної Азії для пришвидшення темпів асиміляції українського населення.

Представник ЦНС додав, що для захоплення нових сфер впливу також активно звозяться кримінальні елементи, як з рф, так і з країн Центральної Азії, і на ТОТ вже фіксують утворення етнічних кримінальних угруповань з числа мігрантів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Надія Гончар
    Надія Гончар
    суддя Черкаського апеляційного суду
  • Олександр Ковальчук
    Олександр Ковальчук
    суддя Вінницького апеляційного суду