Столичні групові «забави» для дорослих: поліцейський під прикриттям збирав докази проти організаторів вечірок

17:59, 2 лютого 2024
Судили трьох організаторів групових інтимних вечірок в Києві.
Столичні групові «забави» для дорослих: поліцейський під прикриттям збирав докази проти організаторів вечірок
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Шевченківський районний суд м. Києва виніс вирок у справі трьох осіб, які в період з листопада 2022 року по січень 2023 року організовували вечірки з груповим сексом в столичному регіоні. Один із них, місцевий таксист, отримав іспитовий термін за свою участь у зазначених заходах. Правоохоронці викрили учасників завдяки поліцейському, який брав участь у секс-вечірках, щоб зібрати докази та розкрити злочин. Про це повідомляє ТСН.

За вироком суду, організатори вечірок використовували Telegram-канали для розміщення оголошень та залучення зацікавлених осіб. Вони вивчали сексуальні вподобання потенційних учасників, орендували приміщення, замовляли фуршет і закуповували контрацептиви.

Головною метою було забезпечити проведення групових сексуальних актів між незнайомцями, які за це платили організаторам заходу. Справу розкрили правоохоронці, використовуючи свого агента, який декілька разів приймав участь у таких вечірках як учасник – у квартирах і саунах.

Один із організаторів визнав провину під час слідства і уклав угоду з прокурором. Суд визнав його винним за ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України та засудив до трьох років позбавлення волі, замінивши на рік іспитового строку. Справа інших учасників продовжується на етапі судового розгляду.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва