СБУ викрила посадовця Верховного Суду України, який виправдовував російську агресію: Верховний Суд зробив важливе уточнення

18:17, 5 лютого 2024
У ВС зазначили, що посадовець працював у Верховному Суді України й не був переведений у штат Апарату Верховного Суду, а отже – ніколи не працював у Верховному Суді.
СБУ викрила посадовця Верховного Суду України, який виправдовував російську агресію: Верховний Суд зробив важливе уточнення
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як повідомлялося, Служба безпеки України заявила про викриття очільника одного зі структурних підрозділів Верховного Суду України, який виправдовував збройну агресію рф і тимчасову окупацію України.

За даними джерел «Судово-юридичної газети» мова йде про завідувача Сектору мобілізаційної роботи ще Верховного Суду України Ігоря Анташкевича.

Верховний Суд у свою чергу зазначив, що особа, про яку йдеться в повідомленні СБУ, працювала у Верховному Суді України й не була переведена у штат Апарату Верховного Суду, а отже – ніколи не працювала у Верховному Суді.

Верховний Суд України припинив свою діяльність 15 грудня 2017 року у зв’язку з початком функціонування Верховного Суду.

«Просимо представників медіа при висвітленні цієї новини використовувати коректну назву органу, в якому працювала особа, якій повідомлено про підозру», — наголосили у ВС.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду