На вихідних у Києві виявили ресторан з відвідувачами, який працював вночі попри обмеження

00:00, 27 лютого 2024
Закладам громадського харчування дозволено працювати до 23:00.
На вихідних у Києві виявили ресторан з відвідувачами, який працював вночі попри обмеження
Джерело фото: Національна поліція
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Упродовж вихідних, 23-25 лютого, правоохоронці перевірили понад 900 розважальних закладів, один з яких, у Шевченківському районі, працював попри встановлені обмеження. На адміністратора установи правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 156 КУпАП. Про це повідомили у поліції.

Так, за результатами відпрацювання, правоохоронці задокументували 225 адміністративних правопорушень, перевірили понад 500 осіб, які перебувають на обліках, виявили 9 фактів зберігання наркотичних засобів та встановили  двох осіб, які перебували у розшуку.

Крім того, співробітники поліції перевірили понад 900 розважальних закладів та закладів громадського харчування на предмет дотримання ними заборони здійснювати господарську діяльність після 23:00.

У Шевченківському районі, було виявлено працюючий ресторан, в якому знаходилось 7 відвідувачів. Присутніх запросили для перевірки до поліції, а на адміністратора закладу правоохоронці склали протокол за ст. 156 КУпАП.  За вказане порушення передбачено штраф від 6 800 до 13 600 гривень.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Уляна Братичак
    Уляна Братичак
    суддя Львівського окружного адміністративного суду
  • Юрій Скалозуб
    Юрій Скалозуб
    голова Чернігівського окружного адміністративного суду