У ГУР показали кадри операції зі знищення Ту-22М3: Збили на відстані близько 300 км від України, відео

10:27, 19 квітня 2024
Бомбардувальник Ту-22М3, який в ніч на 19 квітня пускав ракети по Україні, був збитий в результаті спецоперації Головного управління розвідки у взаємодії з Повітряними силами.
У ГУР показали кадри операції зі знищення Ту-22М3: Збили на відстані близько 300 км від України, відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У ніч на 19 квітня рф вкотре завдала масованого удару по Україні, використовуючи стратегічну авіацію. Внаслідок успішної роботи Головного управління розвідки у взаємодії з Повітряними силами вдалося знищити ворожий бомбардувальник Ту-22М3, який здійснював ракетну атаку. Подробиці операції повідомили у розвідці.

Зазначається, що ворожий літак Ту-22МЗ вдалося збити на відстані близько 300 кілометрів від України тими ж засобами, якими раніше було уражено російський літак далекого радіолокаційного виявлення та управління А-50. Внаслідок ураження бомбардувальник зміг долетіти в район Ставрополя, де упав і розбився.

У ГУР підкреслили, що це перше успішне знищення стратегічного бомбардувальника в повітрі під час бойового вильоту протягом повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Розвідка показала, як збивали Ту-22М3.

Тим часом російські Телеграм-канали публікують відео, як палає бомбардувальник. 

Нагадаємо, що у Повітряних силах прокоментували знищення Ту-22М3: «Все буває вперше. Ми вперше збили свого часу «Кинджал», вперше збили «Циркон». Зараз ось вперше збили Ту-22. Ну, чекаємо тепер на Ту-95».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд