Оборона Харківщини: в РНБО розповіли про ситуацію на кордоні

13:07, 13 травня 2024
Кордон на Харківському напрямку не укріплювався через обстріли рф.
Оборона Харківщини: в РНБО розповіли про ситуацію на кордоні
Джерело фото: ТСН
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Керівник Центру протидії дезінформації Ради національної безпеки та оборони України Андрій Коваленко розкрив деякі аспекти стану оборони на Харківському напрямку в контексті військових дій з росією. Коваленко пояснив, що в регіоні не було зміцнення кордону через постійні обстріли будівників та техніки з боку росії.

«Оборонні рубежі безпосередньо на смузі кордону з ворогом будувати неможливо було б. Тому що вся техніка і всі інженери просто знищувались би ворогом - його дронами, його артилерією», - пояснив він.

Коваленко також наголосив, що наразі існує багато маніпуляцій стосовно оборонних рубежів, і зазначив, що в Харківській області вже є вибудовані лінії оборони.

«І детальніше, дуже скоро, розкажуть про них. І це декілька ліній оборони, дуже надійних. Тому, друзі, прикордоння і Харків давайте не плутати. Оборонна операція триває», - додав він.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва