Україна та США створюють спільне підприємство для обслуговування бронетехніки

14:03, 13 червня 2024
АТ «Українська оборонна промисловість» та Amentum Services підписали меморандум про співпрацю.
Україна та США створюють спільне підприємство для обслуговування бронетехніки
Джерело фото: ukroboronprom
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Акціонерне товариство «Українська оборонна промисловість» (УОП) уклало Меморандум про наміри створити спільне підприємство з американською компанією Amentum Services, Inc. Про це повідомила пресслужба Укроборонпрому.

Новостворене підприємство буде спеціалізуватися на відновленні та технічному обслуговуванні бронетехніки виробництва США. Amentum Services, Inc, яка є провідною компанією у галузі глобального проєктування та управління проєктами, оцінила потенціал та технічні можливості українських підприємств під егідою Укроборонпрому.

Герман Сметанін, Генеральний директор УОП, та Джо Данавей, Президент з виконавчих операцій підрозділу критичних місій Amentum Services, Inc, підписали Меморандум у присутності Міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Олександра Камишіна та спеціальної представниці США з питань економічного відновлення України Пенні Пріцкер.

Згідно з угодою, співпраця передбачає отримання технічної документації, обладнання та запчастин для виконання ремонтних робіт та техобслуговування бойових броньованих машин, що виробляються в США.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва