В Україні підприємці можуть отримати до 40 тисяч євро на розвиток бізнесу

14:56, 21 червня 2024
ЄС та Німеччина запустили грантову програму для українського бізнесу на €480 тисяч.
В Україні підприємці можуть отримати до 40 тисяч євро на розвиток бізнесу
Джерело фото: chaszmin.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Міністерство економіки України разом з ЄС та урядом Німеччини запустили нову грантову програму на суму 480 тисяч євро. В рамках цієї програми 12 малих та середніх підприємств зможуть отримати фінансування до 40 тисяч євро кожне для розвитку експорту та інновацій, а також консультаційну підтримку від експертів. Про це повідомляє Мінекономіки.

Претендувати на отримання грантів можуть українські бізнеси, які створюють продукти або послуги з акцентом на експорт або інновації. Програма спрямована на підприємства переробної промисловості, креативної індустрії та інших галузей з експортним та інноваційним потенціалом.

Керівник відділу державного фінансування, підтримки бізнесу та соціальної політики Представництва ЄС в Україні Генрік Вітфельдт зазначив: «Із початком повномасштабного російського вторгнення програма EU4Business надала майже 8 мільйонів євро для підтримки МСП в Україні, бо ми розуміємо, що в ці важкі часи компанії як ніколи потребують підтримки у зростанні та впровадженні інновацій. Цією грантовою програмою ми хочемо допомогти українським бізнесам подолати наслідки війни, забезпечити доступ до фінансування, допомогти із пошуком нових ринків та покращити бізнес-середовище України».

В рамках проекту відібрані учасники отримають не лише фінансову підтримку, але й групові та індивідуальні консультації від експертів, нетворкінг-сесії та інші активності, спрямовані на усунення бар'єрів для експорту та інноваційного розвитку.

Подати заявку для участі в грантовій програмі можна до 25 червня 2024 року за посиланням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України