У Житомирі судили колишнього тренера за розбещення малолітніх

22:18, 5 липня 2024
Колишнього тренера спортивного клубу засуджено до 7 років за розбещення малолітніх.
У Житомирі судили колишнього тренера за розбещення малолітніх
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Житомирська обласна прокуратура повідомила про засудження колишнього тренера спортивного клубу до 7 років позбавлення волі за розбещення малолітніх. Суд також заборонив йому обіймати посади чи займатися діяльністю, пов’язаною з дітьми, на строк 3 роки.

Ювенальний прокурор Житомирської обласної прокуратури довів у суді, що тренер вчинив розпусні дії щодо малолітніх осіб, за що його визнали винним (ч. 2 ст. 156 КК України).

Згідно з матеріалами справи, колишній тренер спортивного підліткового клубу скоював розпусні дії у приміщенні спортивного клубу, зокрема у кімнаті тренера, куди батькам був заборонений вхід. Потерпілими виявилися двоє дівчаток, які відвідували спортивні заняття. Тренер наказував їм нікому не розповідати про свої дії, проте дівчатка зізналися вдома про його поведінку.

На судовому процесі чоловік заперечував свою вину, але прокурор на підставі зібраних доказів довів її повністю. Відомості про засудженого будуть внесені до Реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітніх.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд