Катались на дахах електропотягів: на Київщині затримали 5 підлітків

07:36, 1 серпня 2024
Поліція затримала зачеперів віком від 13 до 17 років.
Катались на дахах електропотягів: на Київщині затримали 5 підлітків
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

На Київщині поліція виявила групу зачеперів, які каталися на дахах електропоїздів. Про це повідомила поліція Київської області.

У червні-липні 2024 року у соціальних мережах з'явилися відео, на яких група молодих людей каталася на дахах електропоїздів у Бучанському районі. Ці екстремальні розваги викликали занепокоєння серед громадськості.

Ювенальні поліцейські Бучанського управління поліції виявили п'ятьох учасників цих небезпечних дій віком від 13 до 17 років. Інспектор ювенальної превенції Юлія Денисенко винесла протокол двом учасникам групи, яким виповнилося 16 та 17 років, за порушення правил з охорони порядку і безпеки руху на залізничному транспорті (ч. 1 ст. 109 Кодексу України про адміністративні правопорушення). Батьки інших трьох правопорушників, віком 13, 14 та 15 років, понесли відповідальність за невиконання обов'язків щодо виховання дітей (ч. 1, 3 ст. 184 КУпАП).

Наразі ювенальна поліція продовжує встановлювати інших учасників подій. Вони разом із батьками будуть викликані для складання відповідних матеріалів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська