У розважальному комплексі у Львові під час хімічного досліду стався вибух – серед постраждалих діти

15:53, 18 серпня 2024
Поліція проводить досудове розслідування.
У розважальному комплексі у Львові під час хімічного досліду стався вибух – серед постраждалих діти
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Львові поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом вибуху, що стався під час розважального хімічного досліду. Про це повідомили у поліції. Зазначається, що внаслідок вибуху тілесні ушкодження отримали троє дітей та аніматор.

Як встановили правоохоронці, увечері 17 серпня о у приміщенні одного з львівських спортивно-розважальних комплексів під час хімічного досліду, який проводив аніматор, вибухнула колба з сухим льодом.

Внаслідок події травмувались четверо осіб: троє відвідувачів – двоє 9-річних хлопчиків, 10-річна дівчинка, а також 32-річний аніматор. Вони були доставлені у лікарню.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 137 (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Повідомляється, що проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Мойсик
    Володимир Мойсик
    суддя Конституційного Суду України
  • Святослав Гладкий
    Святослав Гладкий
    суддя Рівненського апеляційного суду