Спровокував конфлікт та, погрожуючи ножем, відібрав велосипед — у Києві суд покарав зловмисника

07:18, 5 вересня 2024
Киянин проведе вісім років за ґратами за розбійний напад на велосипедиста.
Спровокував конфлікт та, погрожуючи ножем, відібрав велосипед — у Києві суд покарав зловмисника
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві перед судом постав чоловік, який спровокував конфлікт з перехожим та, погрожуючи ножем, відібрав велосипед. Про це повідомила пресслужба столичної поліції.

Зазначається, що інцидент стався у квітні у Деснянському районі столиці.

Поліцейські встановили, що на вулиці до чоловік раптово підійшов перехожий та, погрожуючи ножем, забрав двоколісний транспортний засіб.

Поліцейські розшукали та затримали підозрюваного – місцевого мешканця, 1987 року народження, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення наркозлочинів та квартирних крадіжок.

Затриманий викрав велосипед, на рамі якого у підсумці знаходився мобільний телефон потерпілого. Не оглядаючи двохколісний, правопорушник заклав його у ломбард, чим завдав шкоди потерпілому у розмірі більше 11 тисяч гривень.

Вироком Деснянського районного суду у місті Києві зловмиснику призначено покарання у вигляді восьми років позбавлення волі з конфіскацією всього майна, яке є його особистою власністю, за виключенням житла.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва