На Хмельниччині чоловік стріляв у поліцейських з автомата, є поранені

11:45, 14 вересня 2024
Один із поліцейських у важкому стані.
На Хмельниччині чоловік стріляв у поліцейських з автомата, є поранені
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Хмельницькій області чоловік відкрив стрілянину з автомата у бік поліцейських. Він розстріляв два службових авто та поранив правоохоронця і цивільного, повідомляє полиція.

Інцидент трапився в селі Олешин Хмельницької територіальної громади. Екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль місцевого жителя для перевірки причин руху під час комендантської години. 

Поліція повідомляє, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння – «Драгер» засвідчив наявність 1,27 проміле алкоголю в організмі. 

Правоохоронці склали на нього протокол і після цього він пішов додому начебто для вирішення питання з транспортним засобом, при цьому залишивши в автомобілі свого товариша. 

"Повернувся водій до місця події уже з автоматом Калашникова та почав стріляти у правоохоронців", — розповіли у поліції.

Чоловік випустив по працівниках та службових автомобілях поліції з автомата Калашникова 60 набоїв. Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу.

Внаслідок стрілянини постраждали поліцейський і пасажир, вони були госпіталізовані; при чому поліцейський у важкому стані. Пошкоджено два службових автомобілі. Стрільця затримали бійці КОРД.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олексій Іванов
    Олексій Іванов
    суддя Центрального апеляційного господарського суду