У Бердянську знайшли мертвим суддю Віталія Ломейка, який перейшов на сторону рф, — ГУР

16:31, 2 жовтня 2024
Суддя залишився в окупованому Бердянську, порушив присягу в умовах війни та свідомо й добровільно пішов на співпрацю з російськими загарбниками.
У Бердянську знайшли мертвим суддю Віталія Ломейка, який перейшов на сторону рф, — ГУР
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У тимчасово окупованому Бердянську вибухнув автомобіль, у якому перебував суддя Віталій Ломейко, який перейшов на сторону ворога. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони.

«2 жовтня 2024 року біля шостого будинку на вулиці Українських Партизан (до декомунізації ― «красних партізан») у мікрорайоні Лиски неподалік порту в тимчасово окупованому Бердянську вибухнув автомобіль, в якому перебував зрадник Віталій Ломейко», — розповіли в ГУР.

Ломейко — суддя Чернігівського районного суду Запорізької області, який залишився в окупованому Бердянську, порушив присягу в умовах війни та свідомо й добровільно пішов на співпрацю з  російськими загарбниками.

«Доля Віталія Ломейка, який причетний до репресій українців в окупації та воєнних злочинів, - нагадування усім зрадникам, що прислужування катам українського народу небезпечне для здоровʼя і життя», - додали в розвідці.

Фото: ГУР

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Вікторія Кицюк
    Вікторія Кицюк
    суддя Солом'янського районного суду міста Києва
  • Олег Дзюба
    Олег Дзюба
    суддя Господарського суду Харківської області