У Києві чоловік кинув з висоти на асфальт собаку сусідки — суд оголосив вирок

15:01, 10 жовтня 2024
Обвинувачений визнав вину та компенсував лікування тварини.
У Києві чоловік кинув з висоти на асфальт собаку сусідки — суд оголосив вирок
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Києві суд оголосив вирок 39-річному чоловіку, який кинув об землю собаку. Обвинувачений визнав вину та компенсував лікування тварини. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

Доведено, що у Дніпровському районі столиці чоловік побачив на вулиці собаку сусідки, схопив її за лапи, підняв вверх та кинув з висоти на асфальт. Його супутниця намагалась зупинити знущання над твариною, однак їй це не вдалось.

Травмована собака на прізвисько Пуля втекла і власниці вдалось знайти її лише наступного дня. Тоді ж пса показали ветеринару, який діагностував у неї травми гортані та ребер. У травні чоловіку повідомили про підозру.

У суді обвинувачений свою вину визнав повністю та розкаявся. Свої дії він пояснив тим, що собака «попала йому під гарячу руку», оскільки раніше його рідні посварилися з хазяйкою Пулі, тож чоловік був розлючений. Також він погодився оплатити лікування тварини.

Враховуючи ці обставини, суд визнав обвинуваченого винним у жорстокому поводженні з собакою та призначив йому покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з іспитовим терміном 3 роки.

Раніше ми писали, що Київська прокуратура повідомила про підозру чоловіку, який вдарив пуделя в Печерському районі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Заворотна
    Оксана Заворотна
    суддя Хмельницького міськрайонного суду Хмельницької області