У Києві 23-річний молодик викрав авто, однак рушивши, врізався в припаркований мікроавтобус

12:41, 12 жовтня 2024
Киянина підозрюють у викраденні Volkswagen та спричиненні ДТП.
У Києві 23-річний молодик викрав авто, однак рушивши, врізався в припаркований мікроавтобус
Джерело фото: UA.KyivPolice
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Поліцейські повідомили про підозру 23-річному киянину, який викрав автомобіль і спричинив ДТП. Молодий чоловік скористався тим, що власник залишив ключі в замку запалювання автомобіля Volkswagen Passat, сів у машину та поїхав. Однак він не впорався з керуванням і врізався в припаркований мікроавтобус. Про це повідомляє поліція Києва.

Інцидент стався біля одного з будинків у столиці. Власник транспортного засобу помітив крадіжку й одразу звернувся до поліції. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

Оперативники швидко встановили маршрут викрадача та виявили його разом із викраденим автомобілем. Після зіткнення з мікроавтобусом, транспортний засіб було вилучено.

Правоохоронці повідомили зловмиснику про підозру за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України, що передбачає до п'яти років позбавлення волі за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Галина Станковська
    Галина Станковська
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Оксана Грищук
    Оксана Грищук
    суддя Конституційного Суду України