Микита Потураєв вважає, що рейди ТЦК, як після концерту Океану Ельзи, мають бути постійно

12:59, 12 жовтня 2024
Микола Потураєв переконаний, що перевірки після концертів не загрожують українській культурі.
Микита Потураєв вважає, що рейди ТЦК, як після концерту Океану Ельзи, мають бути постійно
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Микола Потураєв заявив, що перевірки, подібні до тих, що проводилися після концерту гурту «Океан Ельзи» в Києві, повинні відбуватися регулярно.

У своєму пості в соцмережах Потураєв зазначив, що перевірка документів після будь-якого публічного або масового заходу не становить загрози для української культури. Він також не вважає перевірки у барах чи клубах загрозою для економіки.

«Я вітаю такі перевірки і вважаю, що вони мають бути наскрізними й постійними. І всі мають про це знати», – підкреслив депутат.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Микита Потураєв вважає, що настав час заборонити Telegram, бо він паплюжить репутацію громадських організацій і держорганів.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, у Києві в Палаці спорту, після завершення концерту гурту «Океан Ельзи» на виході з концертного залу кілька десятків співробітників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки разом із патрульною поліцією перевіряли у військовозобов'язаних документи. Після облави ТЦК на концерті Вакарчука глядачі масово почали продавати квитки.

«Судово-юридична газета» публікувала відео, на яких видно, як ТЦК «пакують» чоловіків, які прийшли на концерт Святослава Вакарчука у Києві. Також повідомлялося, що представники ТЦК і СП провели рейди в клубах, ресторанах і кафе Києва, Харкова, Хмельницького та Дніпра. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Галина Станковська
    Галина Станковська
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Оксана Грищук
    Оксана Грищук
    суддя Конституційного Суду України