Після облави ТЦК на концерті Вакарчука глядачі масово продають квитки

08:48, 12 жовтня 2024
Після перевірок ТЦК на концерті Вакарчука на OLX з'явилась маса оголошень продажу квитків.
Після облави ТЦК на концерті Вакарчука глядачі масово продають квитки
Джерело фото: lb.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як раніше повідомлялося, у Києві в Палаці спорту, після завершення концерту гурту «Океан Ельзи», присвяченого 30-річчю колективу, на глядачів чекала несподівана «друга частина». На виході з концертного залу кілька десятків співробітників територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки разом із патрульною поліцією перевіряли у військовозобов'язаних документи.

«Судово-юридична газета» публікувала відео, на яких видно, як ТЦК «пакують» чоловіків, які прийшли на концерт Святослава Вакарчука у Києві.

Після облави ТЦК на виході з Палацу спорту, люди почали активно продавати квитки на наступні заходи. Зокрема, на сайті OLX з'явилося багато оголошень щодо продажу квитків на концерти, заплановані на 12-13 жовтня. Ціни стартують від 600 гривень.

Також повідомлялося, що представники ТЦК і СП провели рейди в клубах, ресторанах і кафе різних міст. Наприклад, за словами журналістів, у центрі Дніпра було перекрито вулицю з закладами громадського харчування і нічними клубами. Чоловіків, у яких були проблеми з документами, затримала поліція. У ТЦК офіційно ніяк не коментували ситуацію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Сьогодні день народження святкують
  • Галина Станковська
    Галина Станковська
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Оксана Грищук
    Оксана Грищук
    суддя Конституційного Суду України