Рада подовжила дію закону про особливий статус Донбасу

11:38, 12 декабря 2019
За документ проголосували 320 депутатів.
Рада подовжила дію закону про особливий статус Донбасу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 12 грудня, депутати Верховної Ради ухвалили законопроект №2569 «Про внесення зміни до статті 1 Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей». Про це повідомляє офіційний сайт парламенту.

Документ підтримало 320 народних обранців.

Законом продовжується на один рік можливість тимчасового запровадження особливого порядку місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Законом у статті 1 Закону України «Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей» цифри «2019» замінено цифрами «2020».

«Це створить додаткові часові можливості для реалізації відповідних законодавчих умов, спрямованих на мирне врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей на основі принципів та норм міжнародного права та статуту ООН», — сказав голова партії, перший заступник фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» 12 грудня веде трансляцію пленарного засідання другої сесії Верховної Ради України дев'ятого скликання.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Євген Чаку
    Євген Чаку
    суддя Шостого апеляційного адміністративного суду
  • Руслан Сидорович
    Руслан Сидорович
    член Вищої кваліфікаційної комісії суддів України