Комітет з питань правоохоронної діяльності розглядає законопроект про захист неповнолітніх від насилля: трансляція

14:05, 17 марта 2020
Проходить засідання Комітету ВР з питань правоохоронної діяльності.
Комітет з питань правоохоронної діяльності розглядає законопроект про захист неповнолітніх від насилля: трансляція
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Сьогодні, 17 березня, проходить засідання Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

На порядку денному розгляд 9 законопроектів до першого читання:

  1. Про проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального насильства (Ланцаротської Конвенції)» (реєстр.№ 3055), поданий народними депутатами України Фроловим П.В., Монастирським Д.А. 
  1. Про проект Закону «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо посилення гарантій захисту прав неповнолітніх у кримінальному провадженні)» (реєстр.№ 3061), поданий народними депутатами України Божиком В.І., Павлюком М.В. та інші.  
  2. Про проект Закону «Про внесення змін до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо штрафних балів» (реєстр.№ 2809), поданий народним депутатом України Неклюдовим В.М. 
  1. Про проект Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо посилення відповідальності у сфері охорони культурної спадщини» (реєстр. № 2037), поданий народним депутатом України Князевичем Р.П. 
  1. Про проект Закону України «Про внесення зміни до Кодексу України про адміністративні правопорушення щодо посилення адміністративної відповідальності за порушення державних стандартів. норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів» (реєстр. № 2580), поданий народним депутатом України Шевченком Є.В.  
  2. Про проект Закону України  «Про внесення змін до статті 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення» (реєстр. № 2669), поданий народним депутатом України Остапенком А.Д. 
  3. Про проект закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Національну поліцію України» щодо встановлення пільг за користування житлом та житлово-комунальні послуги» (реєстр. № 2018), поданий народними депутатами України Цимбалюком М.М. та іншими.  
  4. Про проект Закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо порушення народним депутатам України вимог Регламенту Верховної Ради України» (реєстр. № 2738), поданий народними депутатами України Скориком М.Л. та іншими.  
  5. Про проект закону України «Про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо посилення кримінальної відповідальності за незаконне проведення абортів та примушування до стерилізації без добровільної згоди потерпілої особи» (реєстр. № 1154), поданий народним депутатом України  Шпеновим Д.Ю. 

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про засідання Комітету з питань правоохоронної діяльності,  де визначали підслідність правопорушень, досудове розслідування яких здійснює ДБР. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді