Комітет нацбезпеки рекомендує Раді повернути Програму діяльності Кабміну на доопрацювання

14:15, 7 мая 2020
Прийнято рішення запропонувати Комітету з питань економічного розвитку, який визначено головним, рекомендувати Верховній Раді повернути уряду згадану Програму на доопрацювання.
Комітет нацбезпеки рекомендує Раді повернути Програму діяльності Кабміну на доопрацювання
Фото з офіційного сайту Верховної Ради України
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 7 травня, відбулося чергове засідання Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки у режимі відеоконференції, у якому взяли участь 17 членів Комітету та заступник Міністра оборони Іван Руснак.  Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної Ради України .

Члени Комітету розглянули Програму діяльності Кабінету Міністрів України (проект Постанови Верховної Ради України «Про Програму діяльності Кабінету Міністрів України», №3330) та пропозиції Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки до цього документу.

За результатами розгляду Комітетом прийнято рішення запропонувати Комітету з питань економічного розвитку, який визначено головним, рекомендувати Верховній Раді повернути Кабінету Міністрів України згадану Програму на доопрацювання з урахуванням зауважень і пропозицій, висловлених при її обговоренні.

Також ухвалено рішення затвердити пропозиції Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки до Програми діяльності Кабінету Міністрів України та направити їх до Кабінету Міністрів України та про прийняте рішення поінформувати головний комітет.

Під час засідання також було розглянуто проект Постанови про схвалення пропозицій щодо продовження строку застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) №3319 та прийнято рішення рекомендувати Верховній Раді включити проект Постанови до порядку денного третьої сесії Верховної Ради України дев’ятого скликання та прийняти його за основу та в цілому.

Раніше ми повідомляли, що Комітет Ради розглянув законопроект щодо забезпечення ВАКС приміщенням.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Сегодня день рождения празднуют
  • Валентин Томилко
    Валентин Томилко
    суддя Полтавського апеляційного суду
  • Ольга Ніколаєва
    Ольга Ніколаєва
    суддя Харківського окружного адміністративного суду
  • Наталія Стахова
    Наталія Стахова
    суддя Луганського апеляційного суду