Повноваження служб щодо здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю на кордоні планують продовжити

12:21, 19 мая 2020
Проектом Закону передбачається продовжити на один рік повноваження регіональних служб щодо здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду на кордоні.
Повноваження служб щодо здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю на кордоні планують продовжити
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Верховна Рада прийняла за основу проект Закону №3398 «Про внесення змін до Розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин». Про це йдеться на сайті парламенту.

Проектом Закону передбачається продовжити на один рік повноваження регіональних служб щодо здійснення державного ветеринарно-санітарного контролю і нагляду на кордоні, і тим самим уникнути зупинення здійснення зазначеного контролю і нагляду при здійснені експортно-імпортних операцій, яке може мати місце внаслідок накладених в умовах карантину обмежень на проведення конкурсів на призначення державних службовців.

Проектом для цього пропонується в абзаці першому пункту 2 Розділу X «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України "Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин" слово «трьох» замінити словом «чотирьох».

З трансляцією пленарного засідання можна ознайомитися за посиланням.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що законопроект Зеленського щодо змін до Кримінального кодексу прийнято за основу.

Також Рада прийняла закон щодо поширення каналу іномовлення на окуповані території.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва