Комітет Ради розглядає законопроект щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг

15:30, 2 июля 2020
Також комітет планує розглянути проект Закону про внесення змін до Закону України «Про доступ до публічної інформації».
Комітет Ради розглядає законопроект щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У четвер, 2 липня, Комітет Верховної Ради України з питань гуманітарної та інформаційної політики проводить засідання. Про це повідомляє офіційний сайт парламенту.

Порядок денний:

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

  1. Про проект Закону про внесення змін до статті 15 Закону України "Про доступ до публічної інформації" щодо зменшення строку оприлюднення проектів нормативно-правових актів, рішень органів місцевого самоврядування (реєстр. № 2228 від 04.10.2019, н.д. Микиша Д.С.) (друге читання).
  2. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення діяльності музеїв закладів вищої освіти (реєстр. № 2588 від 12.12.2019, н.д. Констанкевич І.М. та інші) (друге читання).
  3. Про проект Закону про внесення змін до статті 8 Закону України "Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування" щодо підвищення розміру стипендії та щорічної допомоги (реєстр. № 2013 від 03.09.2019, н.д. Цимбалюк М.М. та інші) (друге читання).
  4. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають інвалідність (реєстр. № 3594 від 04.06.2020, Шмигаль Д.А. Кабінет Міністрів України).
  5. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав осіб з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають інвалідність, та сімей з дітьми (реєстр. № 3594-1 від 24.06.2020, н.д. Королевська Н.Ю. та інші).
  6. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо захисту житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа (реєстр. № 3577 від 02.06.2020, Шмигаль Д.А. Кабінет Міністрів України).
  7. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту житлових та інших прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та прав дітей, які постраждали від домашнього насильства (реєстр. № 3577-1 від 19.06.2020, н.д. Королевська Н.Ю. та інші).
  8. Про проект Закону про внесення змін Закону України "Про туризм" щодо розширення кола суб'єктів надання готельних послуг (реєстр. № 2673 від 26.12.2019, н.д. Фріс І.П.).
  9. Різне.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що в «Слузі народу» збираються обмежити запити на доступ до публічної інформації.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Ігор Фріс
    Ігор Фріс
    член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики
  • Ян Бескровний
    Ян Бескровний
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Любов Токмілова
    Любов Токмілова
    суддя Одеського окружного адміністративного суду
  • Наталія Савицька
    Наталія Савицька
    суддя Сумського окружного адміністративного суду