Комітет з питань соцполітики розглядає зміни до закону про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування

13:00, 8 сентября 2020
Засідання проходитиме режимі відеоконференції.
Комітет з питань соцполітики розглядає зміни до закону про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

 Сьогодні, 8 вересня, відбудеться засідання Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів. Про це інформує сайт ВР.

Порядок денний: 

І. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним:

Попередній розгляд законопроектів щодо доцільності включення до порядку денного сесії:

- Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування»  щодо зменшення пенсійного віку та страхового стажу як умов призначення пенсії за віком та відновлення розміру коефіцієнту страхового стажу 1,35 (р.№3052, н.д. Н.Королевська  та ін.).

- Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування»  щодо підвищення розміру пенсій особам, які працювали в колгоспах, сільськогосподарських кооперативах, фермерських господарствах та сільськогосподарських підприємствах (організаціях) (р.№3243, н.д. Ю.Тимошенко  та ін.).

- Проект Закону про внесення змін до статті 13 Закону України «Про соціальні послуги»  щодо підвищення розміру компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду (р.№3244, н.д. Ю.Тимошенко  та ін.)

- Проект Закону про внесення змін до статті 13 Закону України «Про соціальні послуги»  щодо підвищення розміру компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду (р.№3244-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.)

- Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»  щодо підвищення рівня пенсійного та соціального забезпечення окремих категорій осіб (р.№3596, н.д. Ляшенко А.).

-  Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи»  щодо пенсійного та санаторно-курортного забезпечення (р.№3596-1, н.д. Королевська Н., Солод Ю.).

ІІ. Законопроекти, з опрацювання яких Комітет не є головним:

- Проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення окремих питань виконання військового обов'язку та ведення військового обліку (р.№3553, Президент України).

- Проект Закону України про внесення змін до Податкового кодексу України щодо окремих питань забезпечення організації виконання військового обов'язку в особливий період (р.№3554, Президент України).

- Проект Закону про внесення змін до розділу II «Прикінцеві положення" Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»  щодо страхових виплат потерпілим від нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання (р.№3840, н.д. Г.Третьякова та ін.).

- Проект Закону про внесення зміни до розділу ІІ «Прикінцеві положення" Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2020 рік»  щодо соціального страхування (р.№3840-1, н.д. Н.Королевська та ін.).

ІІІ. Інші питання

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Третьякова заявила, що «Слуги народу» працюють над законом «Про опозицію».

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді