Дев’ять областей отримають субвенцію у розмірі понад 1,8 млрд гривень на відновлення інфраструктури

20:22, 24 ноября 2021
Уряд перерозподілив субвенцію з держбюджету.
Дев’ять областей отримають субвенцію у розмірі понад 1,8 млрд гривень на відновлення інфраструктури
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Уряд перерозподілив субвенцію з держбюджету на реалізацію проектів у рамках «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України» від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Йдеться про понад 1.8 млрд грн коштів на відновлення інфраструктури східних регіонів та регіонів, де проживає значна кількість внутрішньо переміщених осіб. Відповідне рішення ухвалено на засіданні Кабінету Міністрів України. Про це повідомив заступник міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря.

«Ця субвенція допоможе відновити об’єкти медичної, освітньої, культурної та спортивної інфраструктури дев’яти регіонів. Розподіл коштів дасть можливість реалізувати 170 проектів у Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Київській, Херсонській, Одеській та Полтавській областях. Ми дякуємо нашим міжнародним партнерам за постійну підтримку», – зазначив заступник міністра.

Зазначимо, «Надзвичайна кредитна програма для відновлення України» від ЄІБ — це довгострокова інвестиція, спрямована на відновлення інфраструктури на сході України, а також у регіонах, які приймають внутрішньо переміщених осіб. Перший транш програми склав 200 млн євро.

Нагадаємо, Україна отримала 700 млн доларів від МВФ.

Окрім того, ми повідомляли, під які умови Україна отримує транш МВФ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua, на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва