Зміни в формуванні е-первинки та поданні консолідованої фінзвітності: Рада прийняла законопроект за основу

12:29, 1 июля 2022
Парламент прийняв за основу урядовий Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».
Зміни в формуванні е-первинки та поданні консолідованої фінзвітності: Рада прийняла законопроект за основу
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 1 липня, Верховна Рада України прийняла за основу урядовий Проект Закону України про внесення змін до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні»  (6️2️4️4️ від 31.05.2022). Про це повідомив постійний представник Кабінету міністрів у Верховній Раді Тарас Мельничук. 

Законопроектом пропонується:

  • запровадити категорії груп материнського підприємства та його дочірніх підприємств та звільнити від обов’язкового складання і подання консолідованої фінансової звітності малі та середні групи;
  • удосконалити окремі норми щодо подання фінансової звітності, складеної за МСФЗ на основі таксономії фінансової звітності в єдиному електронному форматі;
  • уточнити перелік підприємств, які складають фінансову звітність за МСФЗ, оприлюднення консолідованої фінансової звітності разом з аудиторським звітом та вимог до обов’язкових реквізитів первинних документів.

За проголосували 275 народних депутатів України.

Раніше ми писали, що Рада прийняла за основу законопроект щодо посилення захисту прав інтелектуальної власності.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва