У Комітеті Ради обговорять нарахування 13-ї пенсії

12:18, 16 апреля 2019
У Комітеті ВР з питань соціальної політики розглянуть процес реалізації ініціативи.
У Комітеті Ради обговорять нарахування 13-ї пенсії
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

18 квітня у Комітеті з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України пройде робоча нарада з обговорення ініціативи Президента України П. Порошенка щодо встановлення щорічної разової доплати до пенсій — 13-ої пенсії. У зустрічі візьмуть участь народні депутати України, представники центральних органів виконавчої влади, Пенсійного фонду України, профспілок, організацій роботодавців, ПАТ «Укрпошта», АТ «Ощадбанк», громадських організацій, засобів масової інформації.

Нагадаємо, у березні цього року Президент України Петро Порошенко заяви, що «кожен пенсіонер, який отримує мінімальну пенсію, отримає доплату у 2410 грн: 1205 у березні і 1205 у квітні. Будемо продовжувати підтримку пенсіонерів при реалізації соцполітики. Не виключаю, що одним з варіантів стане виплата тим, хто отримує «мінімалку», щорічної 13-ї пенсії».

У Кабінеті міністрів України теж наразі працюють над цією президентською ініціативою та планують виплатити 13-у пенсію уже в кінці року.

«Уряд зараз працює над реалізацією цієї ініціативи, ми проводимо відповідні розрахунки. У нас є всі можливості реалізувати її вже з цього року»,  зазначив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.

Які проблемні моменти, аспекти реалізації президентської ініціативи та поправки зможуть визначити під час обговорення в робочій групі у ВР, «Судова-юридична газета» проінформує в майбутньому.

Раніше ми ве писали про нарахування пенсій працюючим пенсіонерам

Також ми описували порядок перерахуноку неправильно призначеної пенсії в судовому порядку.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва