Онлайн-замовлення та оплата комунальних послуг: в Україні запустять новий ресурс

15:05, 23 декабря 2021
Як у Кабміні планують навести порядок у сфері ЖКП: планують створити єдину інформаційно-аналітичну систему з надання житлово-комунальних послуг.
Онлайн-замовлення та оплата комунальних послуг: в Україні запустять новий ресурс
Джерело фото: shutterstock
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

В Україні планують створити єдину інформаційно-аналітичну систему з надання житлово-комунальних послуг «Простір житлово-комунальних послуг», за допомогою якої громадяни зможуть отримати всі послуги, пов’язані зі сферою житлово-комунального господарства. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«На сьогодні, в нашій державі відсутній єдиний інструмент, де громадяни можуть одразу отримати всі послуги, пов’язані зі сферою житлово-комунального господарства. Тож ми створимо такий інструмент», - повідомив Прем’єр-міністр.

Денис Шмигаль підкреслив, що буде впорядкована між собою робота всіх постачальників комунальних послуг, буде можливість прозорого управління житловим фондом та будинком, онлайн-замовлення та оплата комунальних послуг.

«Крім того, громадяни отримають можливість повідомляти про порушення у сфері благоустрою, а держава отримає системні та верифіковані дані про ситуацію в житлово-комунальній сфері.

Ми почали наводити порядок у сфері ЖКП і така  система дозволить багатократно підвищити якість те ефективність роботи цього сектору», - додав він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва