Депутат от «Слуги народа» Безгин объяснил оформленную им в 2020 году доверенность на депутата «Единой России»

14:27, 27 января 2023
«А своей тетке публично могу пообещать только одно: сядешь среди первых, если не успеешь убежать», - написал Безгин, объясняя доверенность на тетю, которая является депутатом государственного совета оккупационной администрации Крыма.
Депутат от «Слуги народа» Безгин объяснил оформленную им в 2020 году доверенность на депутата «Единой России»
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Народный депутат Украины от «Слуги народа» Виталий Безгин в 2020 году оформил доверенность в Крыму на депутата «Единой России» Галину Герасимову. Об этом сообщает главный редактор "Цензор.Нет" Юрий Бутусов.

«Народный депутат Украины Виталий Безгин родился и долгое время жил в Крыму до начала российской агрессии, но затем оккупированную территорию не посещал. Цензор.Нет получил материалы по его имущественным и родственным связям Слуги народа в оккупированном Крыму.

Согласно источникам, 15 октября 2020 года Безгин выдал доверенность на распоряжение долей в недвижимом имуществе, а именно в квартире АР Крым, город Евпатория, улица "60 лет Октября", дом 26, кв.160 на имя своей родной тетки Герасимовой Галины Витальевны. Согласно официальным данным РФ, Галина Герасимова на момент заключения доверенности и по сей день является депутатом государственного совета оккупационной администрации Крыма от правящей путинской партии «Единая Россия» и занимает должность заместителя председателя комитета по государственному строительству и местному самоуправлению», - отметил Юрий Бутусов .

В свою очередь, Виталий Безгин сделал следующее сообщение по этому поводу.

«Усі колаборанти в Криму та на будь-якій іншій території України понесуть відповідальність! Першими понесуть відповідальність ті з них, хто є родичами українських можновладців!

Сьогодні представники українських медіа звернулись до мене з питаннями щодо Криму, моїх родичів та майна.

Щоб уникнути різнотлумачень моїх слів одразу дублюю свою відповідь і тут.

Ні для кого, хто знає мене, слідкує за мною, не є таємницею моя однозначна позиція щодо Криму і того, що він був, є і буде Україною! Також не є таємницею той факт, що в мене є родичі, які перебивають в Криму. Неодноразово говорив це в інтерв'ю та під час публічних заходів.

Як і у випадку багатьох кримчан, російська агресія розірвала мою родину, в т.ч. і світоглядно. Є людини, які займають активну проукраїнську позицію, а є й такі, що підтримують погляди російських окупантів. Не змінив цю ситуацію і початок повномасштабної агресії 24 лютого, який, в свою чергу, кінцеве знищив навіть поодинокі випадки спілкування між мною і тими родичами, що лишилися на тимчасово окупованому півострові.

Я переконаний, що та частина моєї родини, яка підтримує Україну без проблем знайде себе після повернення півострова та буде служити його відновленню. Та ж частина, що обрала проросійські погляди чи діяльність, має понести відповідальність, і, переконаний, понесе! Буду серед перших, хто буде цього вимагати!

Що стосується майна, то я не володію і не володів майном на теренах Криму! Кілька років назад мене повідомили, що в мене є спадщина в квартирі (мова про частку квартири, загальний розмір квартири ~ 60 кв.м.) померлих дідуся та бабусі, які померли вже після анексії. Не маючи як бажання так і змоги їхати на окуповану територію для відмови від даної спадщини, я ухвалив рішення оформити довіреність за українським законодавством на родичку, що фізично перебуває в Євпаторії, з метою відмовитись від даної спадщини від мого імені. По даному кейсу ми проводили консультації з НАЗК, за підсумками яких саме таке рішення було визнане єдиним правильним і таким, що не потребує внесення змін до декларації.

Дана родичка наразі проявляє проросійську позицію, є елементом окупаційної влади, та понесе за це відповідальність!

Все чесно і відкрито! Віримо в перемогу та якнайшвидше повернення українського прапору в Крим!

А своїй тітці публічно можу пообіцяти тільки одне: сядеш серед перших, якщо не встигнеш втікти!» - написав Безгін.

Нет описания.

Нет описания.

Автор: Наталья Мамченко

Подписывайтесь на наш Тelegram-канал t.me/sudua, на Twitter, а также на нашу страницу в Facebook и в Instagram, чтобы быть в курсе самых важных событий.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна Вітюк
    Інна Вітюк
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Тетяна Левченко
    Тетяна Левченко
    суддя Сумського апеляційного суду
  • Олексій Огурцов
    Олексій Огурцов
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Андрій Федорчук
    Андрій Федорчук
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва
  • Наталія Шевченко
    Наталія Шевченко
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва