ВККС провела співбесіди з суддями місцевих та апеляційних судів

10:00, 24 октября 2018
12 суддів визнано такими, що відповідають займаній посаді.
ВККС провела співбесіди з суддями місцевих та апеляційних судів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

23 жовтня 2018 року на засіданнях колегій Вищої кваліфікаційної комісії суддів проводилися співбесіди та визначалися результати кваліфікаційного оцінювання 13 суддів місцевих та апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

За результатами кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді Комісієя ухвалила такі рішення:

Також Комісія визнала непідтвердженою інформацію про недостовірність тверджень, вказаних суддею апеляційного суду Одеської області Копіцею Олегом Володимировичем у декларації доброчесності судді за 2017 рік

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що ВККС оголосила дату розгляду кандидатур до Вищого антикорсуду та Верховного Суду. В п'ятницю, 26 жовтня, Комісія розгляне питання щодо відповідності осіб вимогам до кандидата на посаду судді Верховного Суду та Вищого антикорупційного суду.

Також ми повідомляли про те, що ВККС продовжить співбесіди з суддями місцевих і апеляційних судів. У вівторок, 23 жовтня, Комісія проведе співбесіди за результатами дослідження досьє суддів в рамках кваліфоцінювання суддів місцевих і апеляційних судів на відповідність займаній посаді.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва